Friday 9 September 2011

Tatra"pasta"

Ökopoest sain tatramakarone. Huvi oli suur, et mis maitse neil siis on. Ega ei ole õieti see ega teine. Aga kui kaste on hea, siis on toit ikka hea :)
Muutsin Toidutare retsepti
1 pakk (300g) tatramakarone
Kaste:
oliiviõli
1 sibul
1 küüslauguküüs
300g kanahakkliha
1 suur paprika
umbes 15 kirsstomatit
100g fetajuustukuubikuid
2-3 salveilehte
särtsusool
hakklihamaitseaine
pepperoncino
must pipar

Prae oliiviõlis sibul ja küüslauk. Lisa hakkliha, pruunista 5 min. Raputa peale hakklihamaitseainet. Samal ajal pane makaronide jaoks vesi keema. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud paprika. Hakka tükeldama kirsstomateid(neljaks) ja vala pannile. Lisa vajadusel pastakeeduvett, et kaste vedelamaks läheks. Maitsesta särtsusoolaga, natuke peperoncinot, musta pipart. Lisa kastmele 2-3 salveilehte (tervet) Salvei annab sellele roale eriliselt hea maitse! Hauta kaane all 5-10 min. . Makarone soovitav keeta 6 minutit, 7minutiga läksid osad juba puru. Lisada rohkem soola kui tavalistele makaronidele. Otsi kastmest üles salveilehed ja viska minema. Alanda kastme kuumust ja lisa pannile fetakuubikud (osaliselt hakkavad sulama). Sega kaste ja makaronid, ning valmis ta ongi!

No comments: